Meni Zapri

Kripto kartica Binance Visa – najlažji način za dvig EUR in plačevanje + Cashback do 8%

Kaj je Binance Visa?

Želite svoje kriptovalute uporabiti v resničnem svetu? Kartica Binance je najlažji in najhitrejši način za pretvorbo kriptovalut v EUR ter plačevanje. Ker je kartica Visa, lahko s kartico Binance porabite svoje kriptovalute pri več kot 60 milijonih trgovcev po vsem svetu, tudi v Sloveniji.

Vaše kriptovalute pretvori v fiat v kratkem času in to tudi brezplačno. Uporaba kripto valut za nakup živil ali tudi za plačilo v vaših najljubših restavracijah. Kartico po aktiviranju prejmete na dom. Dvigujete lahko EUR na bankomatu in to kar do 290 € na dan!.

Registrirajte se na Binance in naročite svojo debetno Visa kartico. S spodnjo povezavo po registraciji prejmete tudi do 5% vračila pri trgovanju na eni najbolj zanesljivih, velikih in varnih menjalnic.

Stroški in provizije za kartice Binance Visa

Binance  ne zaračunava mesečnih nadomestil in provizij za izdajo.

Kartica Binance vaše kriptovalute v trenutku pretvori v EUR ali USD valuto, vendar se zagotovo sprašujete, koliko vas bo to stalo. Brez skrbi, Binance vam ne zaračuna nikakršne provizije za konverzijo kriptovalut.

Vsakič, ko opravite transakcijo s kriptovalutami iz denarnice vaše kartice, boste morali plačati majhno provizijo za porabo v višini 0,90%

Tudi za dvig na bankomatih znaša provizija 0,90%. Binance vam ne zaračuna nobenih provizij, če transakcijo opravite v evrih, ki jih imate na manjealnici. Torej če na bankomatu dvignete 100 €, plačate provizijo samo v znesku 0,90 €, če ob dvigu porabite npr sredstva bitcoina.

Dobra stran je, da vam tudi po 12 mesecih neaktivnosti ne bo treba plačati nobene pristojbine. Poleg tega, če se odločite zapreti svoj račun, lahko to storite brez plačila provizije za zaprtje računa.

Kaj pa, če izgubite kartico ali jo ukradejo, koliko boste morali plačati za ponovno izdajo Binance kartice?

Binance bi za vas brezplačno ponovno izdala virtualno kartico. Če pa ponovno naročite fizično kartico, vas to stane 25 EUR.

Kljub majhnemu strošku, pa zaradi cashback opcije, prejmete določen del sredstev nazaj v obliki BNB valute, zato lahko s plačevanjem tudi zaslužite. Več v naslednjem odstavku.

Do 8% vračila denarja za vaše nakupe – Binance Cashback

Prejmite do 8 % vračila denarja za vse ustrezne nakupe, opravljene z vašo kartico Binance Visa Card!

Kako deluje Cashback Binance?

Kartica ponuja vračilo denarja za vsak nakup, ki ga opravite s kartico*. Odstotek vračila denarja je odvisen od ravni vaše kartice, ki temelji na znesku sredstev BNB valute, ki jo držite v njihovi menjalnici. Cashback se obračunava dnevno za vsak poravnan** nakup od prejšnjega datuma.

*Cashback se dnevno izplačuje v BNB v vašo denarnico . Program vračila denarja Binance Card velja samo za primerne nakupe.
**»Poravnan« nakup ali transakcija pomeni, da so sredstva tega nakupa prispela na bančni račun prodajalca, npr. vaša trgovina z živili. Postopek poravnave izvaja plačilno omrežje in lahko traja do 30 dni.

Koliko denarja boste prejeli nazaj?

Stopnja
BNB povprečna vrednost v mesecu*
BNB Nagrada v odstotkih vrednosti nakupa
1
0
0.1%
2
1
2%
3
10
3%
4
40
4%
5
100
5%
6
250
6%
7
600
8%

Glede na zgornjo tabelo, prejmete 2 % vrednosti nakupa nazaj v obliki BNB, če imate na menjalnici položeno samo 1 BNB. V kolikor jih imate še več, prejmete še več povračila denarja. Glede na to, da je strošek plačevanja z Binance kartico 0,9 %, se vam znesek že povrne če ste dosegli stopnjo 2, torej 2% vračila denarja ob nakupu s kartico.

Preveri tudi video o kripto kartici:

Kako naročiti in aktivirati kartico Binance Visa

1. Kako naročim Binance Card?
Obstoječi uporabniki Binance se lahko prijavijo ali registrirajo kartico Binance Card na:
  • Pojdite neposredno na to povezavo: https://www.binance.com
  • Z miško pojdite na [Finance] in kliknite [Binance Visa Card] v glavi domače strani Binance .


Če želite naročiti kartico Binance Card, morate opraviti preverjanje identitete »Preverjeno«
Postopek prijave
Pomaknite se na stran Binance Card, kot je opisano zgoraj, in kliknite [Get started] .
Pozorno preberite informacije o soglasju KYC in kliknite [Potrdi] .
Preusmerjeni boste na stran kartice za naročilo . Tukaj lahko izberete, kako bo vaše ime prikazano na kartici. Ko potrdite, kliknite [Continue] .
Večino vaših podatkov je treba vnaprej izpolniti. Nekateri podatki, kot je telefonska številka ali datum izdaje potnega lista/vozniškega dovoljenja, morda manjkajo. 

Ko so vaši podatki potrjeni, lahko omogočite funkcijo samodejnega polnjenja.  kliknite [Order your Binance Card], da dokončate postopek.
Po uspešni registraciji bo vaša virtualna Binance kartica izdana in bo ostala veljavna, dokler ne aktivirate fizične kartice.

Kako aktivirati kartico Binance?

Ko prejmete kartico, pojdite v razdelek »Denarnica s karticami« na Binance in kliknite gumb »Activate«. Nato boste morali vnesti številko CVV, napisano na hrbtni strani vaše fizične kartice. Binance vam bo pokazal vaš štirimestni PIN. Če pa kartice ne aktivirate v 45 dneh od naročila, se ta samodejno deaktivira.

Kako nastaviti kartico Binance?

Po prejemu kartice jo boste morali nastaviti, da jo boste lahko uporabljali. 

Denarnica s karticami se ne bo napolnila sama. Prav tako boste morali plačati začetni strošek dopolnitve v višini 0,05 BNB da bo kartica delovala. Teh 0,05 BNB lahko tudi kasneje uporabite za nakupe!. Torej, če želite uporabiti kartico, boste morali denar iz svoje denarnice Spot na Binance prenesti v denarnico s karticami. Spot denarnica je privzeta denarnica Binance, ki se uporablja za takojšnje trgovanje.

Po prenosu sredstev se boste morali odločiti, v kakšnem vrstnem redu želite, da se sredstva najprej bremenijo. Na primer, če ste izbrali BNB in ​​evre kot najboljša dva sredstva, bo kartica najprej bremenila vaše stanje v BNB in ​​prešla na evre, ko boste uporabili BNB. 

Svoj vrstni red lahko kadar koli spremenite tako, da povlečete možnosti gor in dol.

Zdaj lahko svoje kriptovalute preprosto porabite s kartico kjer koli virtualno ali osebno. Poskrbeti boste morali za financiranje kartice in jo redno dopolnjevati.

Pogosta vprašanja

Zakaj moje naročilo Binance Card ni uspelo?
Obstaja več razlogov, da vaše naročilo Binance Card ne uspe. Prosimo, upoštevajte točen razlog, naveden v e-pošti, ki so vam jo poslali . Če med postopkom naročanja kartice nastanejo kakršni koli stroški, jih vrnejo.
Koliko časa traja, da dobim kartico Binance na dom?
Vaša virtualna Binance kartica bo izdana po uspešnem naročilu, kar pomeni, da ste pravilno izvedli preverjanje identitete in postopek naročila kartice. Običajno traja od dveh tednov do enega meseca, da kartico prejmete na dom.
Kdaj lahko aktiviram svojo fizično kartico Binance?
Gumb za aktiviranje vaše fizične kartice Binance lahko najdete na nadzorni plošči kartice. Zatemnjena bo in nedostopna, dokler status kartice ne preide iz »On hold« v »Sent«. Ko je stanje označeno kot »Sent«, lahko kliknete, da aktivirate svojo kartico.
Kako aktiviram svojo virtualno kartico Binance?
Vaša virtualna kartica Binance bo samodejno aktivirana ob uspešnem naročilu.
Kako aktiviram svojo fizično kartico Binance?
Svojo fizično kartico Binance lahko aktivirate na [Card Dashboard]. Če želite aktivirati svojo kartico, se prijavite v svoj račun Binance in se pomaknite na [Card Dashboard]. Kliknite [Activate], da začnete postopek aktivacije.Najprej vnesite zadnje štiri števke vaše fizične kartice Binance. Nato boste pozvani, da vnesete CVV, ki se nahaja na zadnji strani vaše fizične kartice Binance. Ko preverijo podatke, ki ste jih vnesli, bo vaša fizična Binance Card aktivirana. Prikazana bo vaša štirimestna koda PIN, to kodo PIN boste potrebovali za dostop do bankomata. Prosimo, da svojo kodo PIN varno shranite in je ne delite z nikomer.

Težave z Binance Visa kartico

Po večini deluje plačevanje v SLoveniji brez težav. Včasih se zgodi, da na kakšnem bencinskem servisu ali v trgoivni kartico zavrne. Poizkusite ponovno. Če tudi to ne pomaga, opravite nakup z drugo kartico. Več ljudi je poročalo, da pač občasno žal plačilo ni možno. Razlogi so zaenkrat še neznani. V tujini menda teh problemov ni.

Kartico Binance lahko dodate tudi v Google Pay, kjer je omogočeno tudi brezstično plačevanje.

Preberi tudi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kripto priložnosti, ki jih ne smeš zamuditiPRIJAVI SE
+