Meni Zapri

7 načinov zaslužka s kriptovalutami

Kriptovalute so po naravi bolj tvegani naložbeni instrument, pri katerem je volatilnost, torej upad in rast, vsakdanji pojav. Toda cena enega bitcoina je dosegla že več kot 50.000 €, kar je za vlagatelje dovolj velik izziv, da se obrnejo na tovrstne valute. Če želite prihodek od kriptovalut, je trgovanje s kriptovalutami le eden od najmanj sedmih načinov, kako lahko z njimi zaslužite!

ZASLUŽEK S KRIPTOVALUTAMI

Prijavi se in prejmi navodila ter nasvete za zaslužek

Hvala za prijavo

Ponovno poizkusi

Trg kriptovalut in blockchain nasploh v zadnjih dveh letih hitro raste, lahko bi rekli tudi, da kriptovalute doživljajo pravi razcvet, renesanso. V 2021 je cena enega bitcoina prvič v zgodovini presegla 66.000 dolarjev. Podobno se je zgodilo z vrtoglavim dvigom cen v letu 2017, a potem to veselje vlagateljev ni trajalo dolgo, saj je v le nekaj mesecih bitcoin spet potonil in številni novi vlagatelji so se nato opekli zaradi trgovanja s to nestanovitno digitalno valuto. Tisti, ki pa so kriptovalute obdržali, pa so lahko v letu 2021 pobrali velike dobičke!

A kriptostrokovnjaki pravijo, da se je cena bitcoina tisto leto umetno dvignila zaradi velikega števila zasebnih vlagateljev, državljanov in posameznikov, ki so si, ko so videli veliko kratkoročno rast, želeli svoj kos pogače. Tokrat pa je situacija nekoliko drugačna.

V igro so prišla velika podjetja

Mnogi izjemno rast pripisujejo velikim podjetjem, ki zdaj sprejemajo bitcoin kot pravo valuto plačila. Tu mislimo predvsem na PayPal, Tesla in druga podjetja, ki prejemajo plačila v kriptovalutah. Vse več centralnih bank uvaja t.i. digitalne različice nacionalne valute. Večje mednarodne banke na svetu kot je tudi JP Morgan, že nudijo naložbe in finančne proizvode, ki temeljijo na Bitcoinu in drugih valutah.

Prav tako številne države sprejemajo predpise in dovoljujejo uporabo kriptovalut v maloprodaji. Na Hrvaškem je bil pred leti tudi prodan prvi avto za več bitcoinov . Vse to kaže, da kriptovalute obstajajo in ne bodo kar tako izginile, zato si jih za zdaj mnogi želijo lastiti.

Načini zaslužka s kriptovalutami

 1. Trgovanje

  Najlažji in najpogostejši način zaslužka s kriptovalutami za povprečnega državljana je trgovanje z njimi, zato jih kupite po nižji ceni in jih prodajte po višji ceni, vsaj takšen je cilj. Kriptovalute kupite na varni in zanesljivi borzi. Več o tem preberite v članku: Nakup kriptovalut na Binance

 2. Vlaganje v ICO ( začetna ponudba kovancev)

  Vlaganje v nove kriptovalute, ki poskušajo vstopiti na trg, preden jih lahko kupite na priljubljenih borzah.  Običajno je cena nižja, prejmete pa tudi dodatne brezplačne kovance za zgodnji vstop v projekt in prevzemanje tveganja. Vaša naloga je, da odkrijete, kateri ICO so najbolj obetavni in da vložite! V primeru nekaterih projektov je povpraševanje tako veliko, da si je težko zagotoviti mesto med tistimi, ki bi radi vložili. ICO so bili bolj popularni pred letom 2020, tudi sedaj pa so še vedno na voljo. Seznam ICO ponudb lahko najdete na tej povezavi: https://icoholder.com/

 3. Stejkanje oziroma shranjevanje ali pasivni zaslužek od obresti

  Nekatere kriptovalute lahko držite ‘zaklenjene’ v denarnicah ( wallet ) ali na borzah. Če jih nekaj časa držite tam, dosežete pasivni dohodek. Obresti se gibljejo vse od 0,5 % do 100% ali več letne obrestne mere! Stejkate lahko tudi stabilne kriptovalute (USDT, BUSD,…) katere cena je enaka valuti $ (dolar). Trenutno se obresti gibljejo okoli 3%, kar je več, kot prejmete na banki.

  Najbolj široko ponudbo stejkanja in hranjenja nudi Binance na storitvi Binance Earn. S prijavo na Binance borzo, lahko že služite z obrestmi. Nekatere kriptovalute za stejkanje in obrestne mere, ki jih prejmete:

  Celsius Network – Na celzius platformi lahko deponirate veliko kriptovalut in prejmete obresti do 17%. Ne le to, ob prvi prijavi preko spodnje povezave, prejmete tudi bonus 50$, takoj ko položite na platformo najmanj za 400$ kripotvalut. Pogoj je edino, da jih držite 30 dni.

  PROMO KODA: 12195182f2


  Prijava tukaj (tudi Iphone in Android aplikacija): Celsius prijava

 4. Prejmite nagrado v obliki BTC (vrednost 10$) za prijavo na borzo

  Coinbase je ena večjih borz na svetu in zanesljiva. S prijavo preko spodnje povezave prejmete bonus v obliki  BTC v vrednosti 10$. Opraviti morate prvi nakup ali prodajo kriptovalute v vrednosti najmanj 86 €. Nato prejmete nagrado v vašo denarnico BTC.

  Prijava Coinbase + nagrada

 5. Airdropi

  Ko je uvedena nova valuta želijo ustvarjalci pridobiti čim več podpornikov, da bi pridobila zagon in zanimanje, zato ponudijo Airdrope. V tem primeru ekipa ki razvija kriptovalute, svoj kovanec distribuira skupnosti brezplačno ali v zameno za manjša opravila, kot so prenos programske opreme (npr. njihove aplikacije), prijava v njihov ICO ali registracija na njihovi spletni strani… Nato prejmete nekaj brezplačnih kovancev. Kasneje, ko pridejo na borzo, jih lahko prodate.

  Seznam Airdropov:  https://99airdrops.com/

 6. Igranje iger

  Vse, kar potrebujete, je igranje iger na pametnem telefonu, nagrajeni pa boste s kriptovaluto. Ta način pridobivanja kriptovalut se imeuje Play2Earn. Z igranjem iger prejmete določene nagrade, lahko v obliki BTC, ETH ali drugih valut.
  Nekatere najbolj popularne igre:
  https://binemon.io/
  https://axieinfinity.com/
  https://rewardhunters.finance/
  https://plantvsundead.com/

 7. Mikro opravila (crypto Microtasks)

  Nekatera spletna mesta uporabnikom omogočajo plačilo nagrade v kriptovalutah za določena opravila, na primer pisanje člankov, urejanje vsebine, prebiranje člankov ali odgovarjanje na vprašanja. Borza Coinbase na primer, nudi izobraževalne vsebine kjer odgovorite na par kratkih vprašanj, nato pa prejmete nagrado v obliki od 1$ naprej, običajno za manj kot minuto dela. Običajno gre za predstavitve projektov določene kriptovalute. Na Coinbase se prijavite tukaj in prejmite bonus, če boste tudi kupili kriptovalute: Coinbase prijava

  Primer mikro nalog:

Preberi tudi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kripto priložnosti, ki jih ne smeš zamuditiPRIJAVI SE
+