Meni Zapri

Prejel sem dividende, v kriptovaluti ETH! Bankera ICO in BNK kovanec

bankera spectrocoin borza z BNK kriptovaluto

Za tiste, ki ne veste kaj so dividende… To je periodično izplačilo dobička, na osnovi lastništva delnic, in sedaj tudi kripto kovancev.

Vsak teden prejmem dividende v ETH valuti samo zato, ker imam v last BNK kovance. Ki, mimogrede, menim da bodo prav tako uspešni. Kaj ni to Win Win situacija?

Zato bom poleg sedaj (smešnih) 2€, vložil vanje še več. Ja, prej se raje prepričam, če vse deluje brezhibno.

Tukaj je informacija, ki jo prejmeš na mail vsak teden. Vsebuje podatke o udeležbi pri dobičku – jupiii 🙂 Klikni na sliko za povečavo:

bankera BNK coin dividende v obliki ETH

Do sedaj sem vložil res malo, za hec in za preverbo, in študiram, da vržem noter še zihr 100€. Če ne drugega, imam stalen prihodek v uveljavljeni valuti ETH.

Kako prideš do BNK kovancev in tedenskih dividend?

Registriraj se na borzi tukaj: Spectrocoin

Takoj na začetku vpiši e-mail in klikni na gumb “Sign-up” in izpolni svoje podatke. Tudi če želiš nakazati sredstva preko TRR, to omogočajo. verifikacija naj bi bila kar hitra. Sicer pa priporočam nakazilo iz kakšne druge borze. Tukaj sem že pisal kako najhitreje prideš do verifikacije in kovancev.

Nato kupi kovance BNK in počakaj dober teden. Prejel boš tedensko obvestilo, da si bil nagrajen z dividendami ETH valute! 1 ETH je že presegel vrednost 700€.

Pa še to, kovanci BNK se počasi dražijo za nekaj centov. Če čakaš, boš nato moral dati nekaj denarja več. Jaz sem jih kupil po 0,17€, sedaj so že 0,18€.

Jaz sem na to borzo poslal Bitcoine iz Bitstampa. Transakcija uspešna, trajalo par ur (gužva v sistemu).

Zakaj bom vložil v BANKERA BNK kovanec?

BNK kovanec je izdalo podjetje Bankera (prijaviš se lahko tudi tukaj s klikom na GET BNK – BANKERA). Naj bi bili prva kriptobanka, požegnana s strani Litvanske vlade in hkrati Evrope. Po informacijah lahko to potrdim.

Imajo delujočo exchange borzo, kjer tudi prejmeš svoje dividende. Deluje brezhibno. Zaposlujejo na veliko, sem izvedel iz več spletnih virov. Redno objavljajo novosti. Ne spijo. Imajo tudi bančno kartico. pohvalijo se lahko že z več kot 500.000 uporabniki. Za razliko od nekaterih ICO ponudb, ki nimajo še nič za pokazati, izgleda Bankera prav superioren projekt.

Valute, ki jih banka podpira so BNK, ETH, Bitcoin, XEM, DASH, USD in EUR.

Tako izgleda njihov vmesnik. Meni se zdi zelo clean in preprost:

SpectroCoin vmesnik bnk

Kar me edino malo skrbi je, da že nekaj časa vlečejo svoj ICO. Aja, ICO je Initial Coin Offering, če še ne veš. Sam/a si odgovoren za svoje vložke v ta projekt.

Ko prejmeš ETH jih lahko preneseš kamorkoli, v svojo denarnico, ali zamenjaš za EUR kar v menjalnici. Naročiš lahko tudi kartico (nisem poizkusil).

Rabiš pomoč, nasvet? Piši mi na info@KriptoCoin.si

Preberi tudi

2 Comments

    • KriptoCoin.si

      Živjo, sem ravno preveril, ker nisem bil čisto prepričan, ampak je tako kot sem predvideval…

      BNK ne moreš prodati oziroma menjati za drugo valuto. vsaj sedaj v času ICota še verjetno ne. Ker ne bi bilo logično.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kripto priložnosti, ki jih ne smeš zamuditiPRIJAVI SE
+