Meni Zapri

Vroče: Kucoin shares (KCS), prejmi del provizije, ki jo menjalnica zaračuna drugim trgovalcem

kucoin KCS kriptovaluta zaslužek

Zelo vroča tema trenutno. Za KCS se namiguje, da bo postal zlata jama. Sedaj je še čas da vstopiš in dobiš nekaj od tega. KCS je izdala menjalnica KuCoin in predstavlja podoben model kot lastništvo delnic.  Z lastništvom te kriptovalute pridobiš dvojno:

 • gledaš njegovo rast
 • prejemaš del provizij, ki jih s trgovanjem naredijo uporabniki borze Kucoin

KuCoin je vzel skoraj enak poslovni model kot Binance s svojim BNB kovancem. KuCoin ima nizke provizije, tako kupcu kot prodajalcu zaračuna 0,1% vrednosti transkacije. Vendar, kar 50% vsega nabranega razdeli tistim, ki držijo KCS kovanec. Sedaj je izredno velik naval za nakup!

Trenutno en KCS stane okoli 11€ (14€), v prihodnje se govori tudi o številkah okoli 50€, če upoštevamo strmo rast uporabnikov na Kucoin, se zdi ta številka dosegljiva. Poleg tega, več kot bo uporabnikov, več provizij boš prejel kot lastnik KCS valute.

Za KCS se namiguje, da bo postal zlata jama… Borza Kucoin naj bi v prihodnjih mesecih prehitela Kraken po volumnu trgovanja!

A kaj to pomeni?

To pomeni da bo veliko več transkacij in s tem veliko več trgovalnih provizij. V kolikor imaš Kucoin Shares (KCS) boš deležen/a tudi večjih bonusov od provizij tudi ti.

Prijavi se na Kucoin (prijavi se preko te povezave da prejmeš bonus in uporabi 2FA)     

Iz virov dobivam informacije, da naj bi tudi Kucoin zaprl registracije zato svetujem pohiteti z registracijo!

Registracija na Kucoin je dokaj preprosta:

registracija kucoin borza

Po kliku na Sign up vneseš svoj e-mail in geslo. Nato te sistem vodi skozi verifikacijo na telefonu, kjer slikaš osebno izkaznico iz obeh strani. Slike naložiš kar na telefonu. Preprosto je. Pa ne pozabi vklopiti 2FA, da hitreje dobiš verification email. Nekateri čakajo po več ur.

Seveda, najhitreje boš denar spravil na Kucoin iz kakšne druge borze. Jaz sem prenašal BCH iz Bitstampa. Transakcija je bila zaključena v 20 minutah. Če še nimaš nobene borze s kovanci, si lahko pogledaš prispevek, kako najhitreje pričeti trgovati s kriptovalutami.

Trenutno lahko z 10 delnicami KCS prejmeš približno 50 centov na mesec. Ampak, v prihodnje se pričakuje rast valute KCS in hkrati veliko več provizij. Menim, da je to odlična priložnost, dokler je še čas!

KuCoin je borza, ki lahko v bližnji prihodnosti pride v TOP 10 borz. Trenutno vrednost KCS-ja raste kot raketa vzleti v nebo. A vendar celoten marketcap še ni v TOP 20, kar predstavlja še vedno veliko možnost za rast in prejem dividend od lastništva.

Na KuCoin lahko kupiš naslednje zanimive kovance in kriptovalute:

 • KCS
 • DASH
 • NEO
 • NEBL
 • ONION
 • DENT
 • DBC

Kucoin je ena od menjalnic, ki jih priporočam. Kmalu bom tudi napisal, na katere borze ti priporočam da se prijaviš. Niso vse dobre in nimajo povsod na voljo kovancev, ki jih želiš.

Ne spreglej tudi ICO priložnosti, o kateri sem pisal v prejšnjem prispevku. Bankera prav tako deli del vrednosti lastnikom ICO kovanca BNK.

Ali potrebuješ kakšno pomoč? Komentiraj, piši…

Preberi tudi

2 Comments

 1. Štefan Hozjan

  Ali lahko kupim kovance na Petrolu in potem vpišem dobljeno številko v KCS wallet in bom potem imel tam neko vsoto, ki jo potem lahko zamenjam za KCS kovance. Saj bi nakazal EUR v KCS wallet in tako kupil KCS kovance, samo ne najdem te možnosti, ali pa recimo nakup s kakšno kartico. Sem malce starejši in še začetnik, pa bi rad to izpeljal čimlažje, tako da bi prosil za postopek, kako najlažje do KCS kovancev.
  Hvala za pomoč

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kripto priložnosti, ki jih ne smeš zamuditiPRIJAVI SE
+