binance borza z alternativnimi kriptovalutami

Ko želiš kupiti tudi kakšno drugo kriptovaluto razen Bitcoina – največ kovancev na enem mestu

Če si že prišel do točke, kjer bi poleg običajnega Bitcoina rad kupil še kaj drugega, potem ti priporočam borzo v temle članku. Če želiš staviti na naslednji kovanec, ki meniš da bo zrasel x10,x100…, potem imaš tukaj zelo velike izbire.

Borza raste z veliko hitrostjo in bo kmalu postala največja borza za trgovanje z alternativnimi kriptovalutami. Veliko novih kovancev iz ICO ponudb je najprej na voljo za trgovanje ravno tukaj.

Račun pri tej borzi in trgovanje prinaša kar nekaj prednosti.

Obvezno tudi dodaj povezavo v priljubljene v brskalniku in preveri da je v URL vrstici izpisana Varna povezava.

binance registracija kriptovalute
Registracija na Binance

Kaj je kriptovaluta BNB in zakaj se uporablja?

Binance borza je ustvarila svojo kriptovaluto BNB. Uporablja se zato da lahko trgovalne ali transakcijske provizije znižaš, v kolikor držiš kakšen BNB kovanec. Če uporabljaš BNB kriptovaluto prejmeš 50% popusta za prvo leto in 25% za drugo leto in tako naprej.

BNB se uporablja tudi za Launchpad, ki je njihova platforma za nakup ICO-tov.

Na tej borzi si lahko nastaviš tudi različne tipe naročil

Oddaš lahko naročilo za nakup kovanca po določeni ceni. Oddaš lahko tudi Stop Order. Kar pomeni da v kolikor tvoja kriptovaluta pade na določeno vrednost, se samodejno proda. Tako lahko minimiziraš izgubo v primeru velikih padcev.

Res Ogromna izbira kripto kovancev

Na Binance lahko zaenkrat kupiš okoli 100 različnih kripto kovancev. Skoraj vsak teden na borzo prihajajo kakšni novi, zanimivi.

Med drugim lahko tukaj kupiš: TRX, ADA, EOS, SNT, BNB, GAS, STRAT, XVG, IOTA, SALT, SUB,…..

Ker nanjo ne moreš direktno naložiti sredstev iz tvoje kreditne kartice ali TRR računa, moraš najprej iz druge borze poslati nek kovanec. V kolikor še nimaš EUR sredstev predlagam, da si odpreš račun tukaj: Kako sem v enem dnevu začel trgovati z Bitcoini in drugimi Kripto Kovanci

Od tam naprej pa boš lahko poslal kriptovaluto na borzo Binance in trgoval ne samo z BTC ali LTC ampak tudi z ogromno “Altcoini”.

Preberi tudi:

Ali potrebuješ kakšno pomoč? Komentiraj, piši na info@KriptoCoin.si

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kripto priložnosti, ki jih ne smeš zamuditiPRIJAVI SE
+